Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2007 21:24 - Отговор от Европейската комисия относно престъпленията на Еко Титан и Иван Ценов
Автор: korupciqvidin Категория: Политика   
Прочетен: 3784 Коментари: 8 Гласове:
0

Последна промяна: 25.09.2007 20:33


Благодарим за Вашето запитване до EUROPE DIRECT, в отговор на което желаем да Ви информираме, че Протокола относно закрилата и хуманното отношение към животните към Договора от Амстердам определя границите, в които законодателството на Европейския Съюз може да се прилага. Сред случаите, които попадат в юрисдикцията на държавите членки са жестокото отношение към животните, лошо отношение, употреба на животни в състезания, шоу програми, културни и спортни мероприятия като борба с бикове, борба с кучета и други.

Протоколът относно закрилата и хуманното отношение към животните може да откриете в Договора от Амстердам, който се намира на уеб страницата на Eur-Lex на следния адрес:
http://eur-lex.europa.eu/bg/treaties/treaties_other.htm


Поради тази причина Ви съветваме да се обърнете към съответните власти в правителството на Република България. За контакт, със съответните министерства и служби, Ви съветваме да проверите уеб страницата на правителството на Република България на следния адрес:
http://europa.eu/abc/european_countries/eu_members/bulgaria/index_en.htm

В дъното на страницата ще забележите секция озаглавена Useful Links, от където има препратка към страницата на правителството на Република България.

Друга служба, която е отговорна да следи как администрацията и отделните институции изпълняват своите задължения е Националният Омбудсман. Омбудсманът се застъпва с предвидените от закона средства, когато с действие или бездействие се засягат или нарушават правата и свободите на гражданите от държавните и общинските органи и техните администрации, както и от лицата, на които е възложено да предоставят обществени услуги. Адресът за връзка с националния Омбудсман е:
Омбудсман на Република България
http://www.ombudsman.bg
155 G.S. Rakovski Street
BG - 1000 Sofia
Telephone: +359 2 81 06 955
Fax: +359 2 81 06 963
E-mail: priemna@ombudsman.bg

Надяваме се, че тази информация ще Ви бъде от полза.

С уважение,

EUROPE DIRECT


Тагове:   отговор,   Относно,


Гласувай:
0



1. анонимен - Не се осъзнаха тия видински упра...
21.09.2007 23:03
Не се осъзнаха тия видински управници, начело н Иван Ценов, Директора на РВМС - Валери Велков и тези от Еко Титан, че това което се прави във Видин с бездомните животни е варварско и нехуманно. Валери Велков прави политически PR на кмета. Той пък ненаситен - трети мандат гони. Всеки си е плюс на сурата - само за пари и власт мисли. Не е европейско да избиваш бездонтие животни по такъв жесток начин. Няма какво да ни заблуждава Велков, че новия ватеринар спазвал закона - той не може едно упокойка да дозира - пълен касапин. Обаче така е - борба за власт и мангизи. Ветеринарите от града Видин от години предлагат кастрацията да се въведе и защо не е направено - Еко Титан визразили, защото така от бюджета на Общината нямало да им се отпускат пари. Ама като всички си мълчат - нищо не се променя. Идват избори - нека всеки да даде своя глас срещу престъпниците.
цитирай
2. анонимен - Пролбем к видинските кучета нява. ...
22.09.2007 11:42
Пролбем к видинските кучета нява. Има проблем с видинския Кмет. Евтаназията на кучета е забранена от закона - само че никой не иска да го спазва. Ето това е проблема - бизнес кожи на бездомните. Печалба без вложение.
цитирай
3. анонимен - Само лумпени може да защитават д...
22.09.2007 18:06
Само лумпени може да защитават далаверите на престъпника Ценов , които разбира се за за тяхна сметка, но от подобната на zborivd i babavidanews неграмотна селска сволоч не може да се очаква гражданско отношение, не само защото нямат представа какво представлява това, а защото им липсва елементарна грамотност за устройството на държавата и ли казано така, че да разберат - кой пие и кой плаща
цитирай
4. korupciqvidin - Смятам, че коменттирайки избро...
22.09.2007 18:21
Смятам, че коменттирайки изброените по-горе дегенерати ги дарявате с нищо незаслужено и немотивирано внимание и карате жалките нещастници да се чувстват обществено значими, та дори да е само в ограничените ареали на собствения си мироглед или сред необразованата и лумпенизирана социална среда, към която безспорно принадлежат
цитирай
5. анонимен - Прав си, грозобойни изроди, като ...
22.09.2007 18:41
Прав си, грозобойни изроди ,като кадъната с червените шорти ги има на гарата на цена по-малко от стек цигари. Изхвърлена от там, щото над 30-те вече не ги търсят, няма друга алтернатива освен цял ден да онанира върху клавиатурата, отнесена в "сладки" кафяво-жълтеникави блянове от времето на своята късна младост - времето, когато такива "жребци" като Ванчо Схемата, Лъчо Николов и свинкята - стриптизьор Бенов я оседлаваха в общинските кенефи.
Даскачлчето пък , категорично доказва защо видински ученик да изкара тройка в някой провинциален университет трябва да ходи задължително на уроци в друг град. Впрочем и на него е простено - всички училища се готвят за стачка, единствено видинските на издръжка от общинския бюджет няма да стачкуват
цитирай
6. korupciqvidin - Коя е Гергана Гергова, zborivd. Сел...
22.09.2007 19:04
За селската девойка ГЕРГОВА,Г.И
ЕГН: 7411261739, izborivd.
Селската мома е родена в с. Грамада на 26 Ноември 1974.
Основното си образование е завършила през 1989 в същото село , училище Христо Ботев.
През 1992 в село Грамада е завършила средно образование. След това е учила във Враца за хигиенистка
Живееща с постоянен адрес в близост до ПМГ"Антим I", ул."Екзарх Й.Първи" 17 обл. ВИДИН, общ.ВИДИН. работеща.


цитирай
7. анонимен - Napravo sym izumen!
24.09.2007 17:27
Ako авторите на един блог, наричащ себе си пазител на закона, защо ползват изрази , които са атрибут на хората, срещу които пишат??? във видин никога няма да се случи нещо хубаво, точно затова. Уж защитавате законността и реда, а в същото време говорите за убиване? Защитавате кучетата, а не питате депутатите защо приеха този закон- да ги евтаназират след 14 дни?!?!? нещо да сте писали за нина чилова, за надя антонова, за м миков, за б николов? не, защото някои от тях ви плащат, така ми се струва...кажете че не е
цитирай
8. анонимен - Публикуващите материали тук и п...
24.09.2007 17:58
Публикуващите материали тук и публикуващите коментари са различни лица. Администратора няма време да следи за допустимостта на всеки постинг.
Не сме публикувало нищо за гореизброените, защото никой не е изпратил материали за тях, изпратете и ще ги публикуваме
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: korupciqvidin
Категория: Политика
Прочетен: 916592
Постинги: 173
Коментари: 1375
Гласове: 1795
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930