Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2007 13:32 - Иван Ценов превърна Видин в най-мрачното циганско гето на Балканите
Автор: korupciqvidin Категория: Политика   
Прочетен: 3921 Коментари: 13 Гласове:
0



От www.vidin.blog.bg

Образното съглашение между изпечения мафиот Дон Цеци и Доган и  обединението около кандидатурата на доказания престъпник Иван Ценов бележат крайната точка не само на институционалното ликвидиране на гордия някога дунавски град, а на чисто георгафското. След още един мандат на крадливата сволоч около Ценов Видин ще присъства само на историческата карта.
Ромското население ще подкрепи Иван Ценов не заради 100-те лева, двете бири и кебапчетата с продукция от тренажорната на Васил Иванов в Бела Рада, а защото така са решили етническите им главатари, неразривно свързани с ограбването на Общината,а  в ромското видинско гето от етническите ромски главатари зависи цялата икономика, финансовото и физическо оцеляване на гражданите от Нов път.



Тагове:   Видин,   най,   мрачното,


Гласувай:
0



1. анонимен - Изпадналата в мозъчен ступор се...
16.10.2007 14:14
Изпадналата в мозъчен ступор селянка от грамадските села Гергана Гергова е регистрирала идентичен блог с идентични данни.
Няма как да сбъркате за кого работи жалката отрепка
цитирай
2. анонимен - Hm, ami ako ne beshe mizernica Cenov ...
16.10.2007 14:16
Hm, ami ako ne beshe mizernica Cenov nqmashe da q izbere, te podpbnite se namirat:):):):)
цитирай
3. анонимен - Има и във Видин един такъв сайт - п...
16.10.2007 14:20
Има и във Видин един такъв сайт - прави го една Гергана. милата хич я няма в правописа и правоговора. Пише само глупости и крайно неграмотни неща. До този момента сигурно поне 5-6 пъти съм оставял мнение от неините писания - нито едно не е публикувано. Голяма манипулация, голямо изтриване. Беше пуснала една мартеница бяло и мервено за кандидатите на БСП и ГЕРБ, и аз я попитах няма ли да направи една бяло-черна в райран костюм за другаря Ценов. Е къде коментара?
цитирай
4. анонимен - Оставете я горката, не е лесно да ...
16.10.2007 14:30
Оставете я горката, не е лесно да дойдеш от грамадското село в града с калните цървули и с шаяка , който поради разпускането на ТКЗС-то е висяло гордо на гърба на магарето и да си изкарваш препитанието, макар и по твърде недостоен начин.
цитирай
5. анонимен - Цигани окрадоха реколта във Вид...
16.10.2007 16:28
Цигани окрадоха реколта във Видинско

Каруците на апашите се движат безпрепятствено и предизвикват катастрофи

Кметове на няколко видински села се оплакаха, че над половината от селскостопанската продукция е ограбена от цигани с каруци. Кметът на село Слана Бара Поли Павлова заяви, че над 80 % от царевицата, пшеницата и люцерната са опустошени . Крадците стават все по-нагли и бият собствениците дръзнали да се противопоставят. След побой един човек в селото е починал, а друг е заболял от тежка форма на диабет заради преживяното. Останалите кметове се оплакаха от същия проблем, както и това, че за около две нощи циганите изсичат по 10 декара гори. Рязкото увеличаване на броя на кражбите и нелегалната сеч на дърва от години са проблем номер едно за община Видин. Междувременно циганска каруца, движеща се по магистрала "Тракия" без светлини пък стана причина за катастрофа в нощта срещу вторник. Каруцарят е загинал на място. Инцидентът станал, когато джип "Гранд Чероки", управляван от 49-годишен бургазлия блъснал каруцата без светлини, движеща се в крайната лява лента на магистралата. Водачът на джипа е с фрактура на лицевите кости и контузии по тялото, а спътничката му е с контузии по тялото. По първоначални данни причина за инцидента е неправилното движение на каруцата по автомагистралата.
"Няма централизирана собственост върху ромските каруци. Това е все едно да централизираш собствеността върху домашната ракия. Не могат да се пипат свещените неща. Каруците и конeте са свещени", заяви пък вчера Цветелин Кънчев, лидер на "Евророма" по повод информацията, че каруците в страната са собственост на ромски лидер, който ги отдавал под наем.

Петима роми са се сбили и после са нападнали полицаи, след като не са се подчинили на разпореждане на служителите на реда, съобщи директорът на РДВР-Видин полк.Огнян Асенов вчера.
В четвъртък през нощта около 0.20 ч.циганите нападнали с брадва и замервали с тухли полицаите, които опитали да се намесят в битов пиянски скандал между представителите на малцинствената група. При нападението единият от полицаите е използвал физическа сила и помощни средства за задържане на И.Г. /23г./. Други двама участници в сбиването - В.А. /25г./ и А.Г. /19г./ замервали друг служител с парчета тухли. За да възстановят реда, полицаите стреляли със стоп патрони във въздуха.
Няма нанесени материални щети на полицейската техника и пострадали лица. Тримата цигани, които са се осмелили да посегнат на полицаите, са криминално проявени и са задържани в РПУ за срок 24 часа. Те са празнували рожден ден в една от къщите в местния квартал "Химик", уточни полк. Асенов. Циганите са настанени в общинските сгради под наем срещу минимални суми.

http://www.vbox7.com/play:4fdba838
http://www.vbox7.com/play:d3705ddd
http://www.vbox7.com/play:26653961
цитирай
6. анонимен - Браво! Само така!
16.10.2007 18:57
Ще ви призная, ако напишете откъде Една общинска съветничка взе пари за да си купи радио?
цитирай
7. анонимен - Другарщ, незнам радио да се купува! ...
16.10.2007 22:37
Другарщ, незнам радио да се купува! Има там един съвет по електронни медии , та те дават лиценз. Иначе радио всеки може да си направи. Технически ти трябват компютър и микрофон
цитирай
8. анонимен - Видинчани не позволявайте да ви ...
17.10.2007 11:43
Видинчани не позволявайте да ви манипулират. Някои поинтересувал ли се е колко имота има Иван Ценов /той е хитър и ги купува чрез поставени лица/. Нима ще оставите Ванчо - схемата с крадливата си администрация още четири години да краде от вашия джоб. Не позволявайте това.
цитирай
9. анонимен - Как няма да ги толерира, като един от ...
17.10.2007 14:17
Как няма да ги толерира, като един от значимите спосори на полицията е желязния бос, сопственика на автгарата, или проститутките, или целия ромски квартал.Не цитирам имена защото всеки го знае.Ако полицаите взимаха сносни заплати без да се страхуват за бъдещето си или се чувстваха защитени достатачно дали нямаше да им стъпят на ребрат.А то какво хем ги млатят, хем ги изкарват и виновни,че са се опитали да се самоотбраняват.Защо да не вземе или си затвори очите като и той има семейство.Пиша го това защото познавам много от тях и не забравям,че и те са хора като нас и приятели.Защото първо тях търсим при проблеми.Но не е причината в полицията а на друго ниво.Смятам,че ако хора от ителигенцията бъдат избрани то до някаде ще се решат нещата , а то кой стои отгоре
цитирай
10. анонимен - Никой няма нищо против нормалните, ...
17.10.2007 18:13
Никой няма нищо против нормалните , трудещите се хора от ромски произход, в тарторите им е проблема!
цитирай
11. анонимен - Ами той чак сега се е сетил да прави и ...
18.10.2007 12:43
Ами той чак сега се е сетил да прави и "СПА туризъм, нови търговски центрове, магазини, базари" и т.н. Цели 8 години кво направи??? Май стигна само до "спа..." и чак сега се събуди, ама късно
цитирай
12. анонимен - Знаете ли че....?
22.10.2007 17:21
Кандидатът за кмет Румен Видов е изгонен от "Кнауф" и се води дознание за извършените от него злоупотреби.Но добри хора / срещу заплащане навярно/ са спрели засега дознанието, за да минат изборите.Браво!!!
цитирай
13. анонимен - vse ciganite "vinovni"
22.10.2007 18:30
Do koga vse ciganite 6te sa vinovni za vsi4ko v taia dyrjava be hora. Koga 6te prestanem s tia bezmisleni komentari. Fakt e 4e tezi hora gi ima, sy6testvuvat i sy6to kato vsi4ki grajdani v BG se boriat s jivota koi kakto moje.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: korupciqvidin
Категория: Политика
Прочетен: 916687
Постинги: 173
Коментари: 1375
Гласове: 1795
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930