Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2010 11:22 - Схемите за рекет в Община Видин
Автор: korupciqvidin Категория: Политика   
Прочетен: 5189 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 23.05.2010 16:57



В предаването ,,Открито"", дали поради липса на време, дали поради липса на информация , Валя Ахчиева е разкрила само част от схемите за рекет и изнудване, прилагани от администрацията на площад Бдинци. Друга, с исторически корени, наложени от предишния кмет, е т.нар. модел ,,Иван схемата""., по името напредишния градоначалник. Това е една от схемите за изнудване на граждани от служители на Община Видин - трябва да им се плаща когато правят нещо, а и когато не правят нещо. В случай, че не бъде платено срещу ,,нарушителя""" (бел.или нарушителяТ, както би написал новото топ попълнение в юридическия екип  Пирин Луканов)  на установените криминални практики се задейства добре смазаната машина за натиск над гражданите ; или сградата ти ще се превърне в архитектурен паметник, или ненадейно ще бъде открита някоя грешка по вина на отминал период или друг управник,  или решенията на съда ще се обжалват ,,до дупка" та дори правото да присъжда в твоя полза да го реализираш на ,,кукуво лято"" (бел. разбирай след 2 - 2,5 години, когато бъдат изчерпани всички процесуални възможности за съдебно, административно и всякакъв друг вид противопоставяне)

Единствената възможност за гражданите на Видин е в осъзнаването на доказаната истиина , че корупцията ограбва - корупцията в Община Видин е причината средното възнаграждение в частния сетор да е 150лв; корупцията е причината да няма денонощен магазин, денонощен бар и денонощна аптека.
При встъпването на Видов в длъжност някой злоезичен, но видно прозорлив коментатор беше написал в блога, че този човек ще превърне Видин в едно село, по подобие на родното си/му - сега град Монтана. По подобе на родното си/му, ама от времето на детските си/му спомени - сега град Монтана е проспериращ български град с висока заетост, липса на миграция на млади хора, спортен живот, а Видин е мизерстващо село , където след 20 часа може да се види само някой просяк, ровещ в кофите пенсионер или наркоман.



Тагове:   видин,   община,


Гласувай:
0



1. анонимен - Понеже темата на Открито -1 част- бе ...
20.05.2010 11:35
Понеже темата на Открито -1 част- бе един хотел.
Мисля той бе открит по времето на Иван Ценов.
Закри го кой? Ами- Видов, който е бивш съпартиец /авер/ на собственичката и се бе обявил за защитник на интересите на местния бизнес.
Има нещо объркато в назоваването на врага, а?
цитирай
2. анонимен - Общината
20.05.2010 12:42
Да си помисли човек, непознаващ Видин, че този мустакат недоучил шарлатанин менажира икономика с размерите на Япония, а не едно западнало градче с няколко соц. магазина ,с един денонощен бар; без денонощна аптека ; и със среден размер на възнаграждение 150 лв , в частния сектор.
В интервюто си Ахчиева е пропуснала да го пита как управлява град Видин , след като половината от юридическия му екип са клиенти на прокуратурата - Краси и Деси Пауна; с образувани досъдебни производства срещу тях;а останалата част- една изкукала бабичка, цял ден висяща пред компютъра в разглеждане на сайтове за запознанства и един дементирал изпаднал в мозъчен ступор алкохолик, който в две изречения прави четри правописни грешки и получил юридическиото си образование в някакъв , вече закрит монтански ПУЦ, дето сигурно исторически е известен само на атестационната комисия и на няколкото малоумника, които са го завършили
цитирай
3. анонимен - Не, юридическия отдел е от една и...
23.06.2010 11:42
Не, юридическия отдел е от една изкукуригала червена бабичка Рени Длъднекова, която е доведе червената Иванела Андреева. Та те двете след като спряха да командват димовския кмет се заеха с видинския. Дела, конкурси и т.н. все схеми за взимане на пари..........И новата структура на общината е част от схемата за взимане на пари. Говори се, че за място се иска по 5 000лв. Горките служители. Какво ги стигна!
цитирай
4. анонимен - ТОзи блог се цензурира!!!!!!!!...
23.06.2010 22:44
ТОзи блог се цензурира!!!!!!!!!!!!!!!Не му вярвайте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: korupciqvidin
Категория: Политика
Прочетен: 913626
Постинги: 173
Коментари: 1375
Гласове: 1795
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031