Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2007 14:19 - Иван Ценов остави 10 млн. дългове на видинските данъкоплатци
Автор: korupciqvidin Категория: Политика   
Прочетен: 4381 Коментари: 24 Гласове:
0



Всички досегашни зам. - кметове са напуснали общината, напуснали са също главният секретар и главният юрисконсулт на община Видин. Това съобщи на първата си пресконференция новият кмет на дунавския град инж. Румен Видов, предаде репортер на радио "Фокус" -Видин. Видинският градоначалник обеща, че до 10 дни ще бъде представен новият екип, с който той ще работи. Румен Видов допълни, че намирането на инвестиции е най-важният приоритет за общината. На пресконференцията стана ясно, че до момента неразплатените задължения на общината са около 3,5 милиона лева, като се изключи изтегления кредит в размер на 4 млн. лева. Най-големият кредитор е фирма “Титан-север” – около един милион лева са задълженията към фирмата, която почиства града. Кметът Румен Видов съобщи още, че в някои от отделите на общината вече е започнала ревизия. Кметът допълни, че няма да се искат оставки, защото персоналът винаги е подбиран според неговите качества.

На фона на тези данни , доста обезпокойтелно звучи решението  на инж. Румен Видов да запази сегашната администрация.



Тагове:   млн,   остави,   данъкоплатци,


Гласувай:
0



1. анонимен - Видов май ще свърши по същия начин ...
12.11.2007 14:28
Видов май ще свърши по същия начин като Ценов. Бюджетът на Община Видин е 12 млн лв. какво възнамерява да прави след като общинските задължения към момента са толква??? Ще държи неуката администрация , докато свърши и неговия мандат и се накраде.
цитирай
2. анонимен - Леле, ама и юристчето Краси, което ...
12.11.2007 14:34
Леле, ама и юристчето Краси, което не се е научило и да членува правилно ли ще остане, и Деси Пауна-Свирката и Мимето Христова, Пепа Иванова???????
Видов е поредният лъжец, да не бяхма сменяли Ценов, поне се беше понаграбил
цитирай
3. анонимен - Със стари курви нов бардак не се п...
12.11.2007 14:36
Със стари курви нов бардак не се прави, Видов!
цитирай
4. анонимен - Незнам просто какво да кажа. Всички ...
12.11.2007 14:44
Незнам просто какво да кажа. Всички приказки на Видов за реформа в администрацията - създаване на електронна община, привличането на кадърни хора, които да съдействат на бизнеса и гражданите по еврофондовете са били една нагла лъжа.
Цялата администрация , назначена от Ценов, е назначена без открити процедури, всичките началници на отдели пък са хора, които са финансирали кампанията му, като митничарската съпруга Мария Христова, която получава месечно от наем на имоти десетки хиляди и същевременно стой в общината за заплата от 300 лв
цитирай
5. анонимен - корупционерчета милички, в Онлайн ...
12.11.2007 14:50
корупционерчета милички, в Онлайн дискусията Видов обеща, че ще предостави данните за субсидията , която община Видин е давала на в.Ние, в.Видин, в.Конкурент . Явно е "забравил" да го стори или просто е установил, че установената практика от предшественика му би се отразила твърде съзидателно върху ббъдещата му дейност- на непрозрачност и неоткритост.
цитирай
6. анонимен - А за малоумните дела, скалъпени от ...
12.11.2007 14:54
А за малоумните дела, скалъпени от плиткоумните чиновници на ценов , при които гражданите са осъдили Общината пак ли видинските данъкоплатци ще го отнесат. Смятах те за почтен човек Видов!!!
цитирай
7. анонимен - Без оценка на администрацията не започвай
12.11.2007 15:21
Хората на всички възлови места от администрацията трябва внимателно да бъдат оценени. Не бива да се действува с доверие към хората, които са изпълнявали решения довели до такава задлъжнялост. Видов трябва да прояви смелост ако иска да работи ефективно за изпълнение на обещанията си.
цитирай
8. анонимен - айде стига бе, Ценов да не е вършил ...
12.11.2007 16:19
айде стига бе, Ценов да не е вършил всичките престъпления сам. Сигурно сам е рекетирал и пребирал "даренията" от Общински пазар, сам е променял градоустройствените планове, сам е създавал фалшиви нотариални актове, сам е разпродал и раздал общинската собственост за смешни пари.
Във всички тези деяния общинската администрация му е била деен съучастник. Всеки държавен служител е задължен да се ръководи от закона и след това от препоръките, съветите или увещанията на прекия си началник и "затварянето на очи" не може по никакъв начин да бъде оправдано в една правова държава към каквато форма България зорлем се числи
цитирай
9. анонимен - Видов ще покаже ли най-после про...
12.11.2007 16:34
Видов ще покаже ли най-после прословутия договор за чистотата? Никъде не съществува подобен абсурд- финансовият ти администратор само да съобщава колко пари дължиш и да не показва нито отчети , нито документи, по силата на които нещо се дължи. Показва се мустакат сульо и с прискърбие ми съобщава, че аз и моите съграждани- данъкоплатци дължиме на хомосексуалиста Васил Иванов - Титан Ссевер 1 млн. Това и хубавичкото на държавната работа - взимаш без да даваш обяснения за какво.Представям си, ако Видов във времето, докато е ръководел Кнауф да си е позволявал по подобен начин да дава отчети на германските собственици, щеше отдавна да търка наровете
цитирай
10. анонимен - Видов е дошъл да глътне паричките от ...
12.11.2007 16:38
Видов е дошъл да глътне паричките от еврофондовете и затова му трябват кротки чиновници, срещу които държи компромати. Затова няма и да има промени в общинската администрация, няма да бъдат разкрити и престъпленията на Иван Ценов
цитирай
11. анонимен - Тези т. нар от Видов "профе...
12.11.2007 16:48
Тези т.нар от Видов "професионалисти" са довели мен, семейството, децата и съгражданите му до задлъжнялост в размер на 10 млн. Това на прост икономически език означава, че нито ще е възможно поддържане на едно сравнително ниско ниво на данъци, нито с оглед на това ще е възможно привличането на инвеститори.
цитирай
12. анонимен - Васко Бенов напуснал, че кога ли е ...
12.11.2007 16:54
Васко Бенов напуснал, че кога ли е бил там!?
Мазното прасе по цял ден се тъпчеше с мазни манджички в кабинета си и отвреме на време чукаше къдрокосата дебелогъза секретарка на Лъчко николов
цитирай
13. анонимен - ами тоя трябва да уволни цялата а...
12.11.2007 16:59
ами тоя трябва да уволни цялата администрация - ако това не направи значи е същото прасе
цитирай
14. анонимен - Ами направете подписка. Видов в ...
12.11.2007 20:45
Ами направете подписка. Видов в предизборните си обещания заяви, че е поддръжник въпросите да се решават чрез допитване. Видинските граждани плащат заплатите на чиновниците и на кмета и те могат да решат кой да остане.
цитирай
15. анонимен - kakvo vi kazvah
13.11.2007 13:20
kakvo vi kazvah.kak 6te uvolni b.borisov,nali 6te ima rabota s prokuraturata.sprokuraturata trqbva da si priqtel.eto za6to borisov 6te sedi.nali toi se zanimava i s 4ustota,i s ozelenqvane,i s ku4etata,a tam sa nai mnogo pari,a i evrofondovete tam si6to mnogo.taka 4e 4istito.ili na birzo trqbva da vikame generala borisov.nali toi e garant.a te sa podpisali deklarasii.
цитирай
16. анонимен - bravo
13.11.2007 13:29
bravo vidov,nali sme 4akali otkrito upravlenie.sigurno ot gledna to4ka na vidov tova e otkrito upravlenie.
цитирай
17. анонимен - kreditor
13.11.2007 18:35
kakvo ozna4ava ivanov da ni e kreditor.g-n vidov ,vie mai ste zabravili,4e toi izpolnqva ob6testvenata poru4ka.nie sme mu platili i mai predvaritelno do 31 mart.ako nqkoi mu dalji, to tova ne sme nie grajdani,a tozi,koito s nego imal vzimane davane.Da ne bi gospodinat da gi zaka4il parite po stalbove i sgradi,a sega vika,4e sme mu daljni.
цитирай
18. анонимен - vidov
13.11.2007 19:23
vidov e bil ob6tinski savetnik,a bez sanksiq na ob6tinski savet ni6to ne minava.izvenete no vidov be6e zamestnik na pl.trifonov v komisiqta po ikonomi4eska politika,budjet,finansi i kontrol!Nego trqbva da pitame kade sa parite.I toi prekrasno znae kade sa.I da ne se pravi na udaren.Iskam da kaje,za6toto glasuvah za nego. da maha korupsiata ot ob6tinata,a neinata osnova tam sa samozabravili se ob6tinski 4inovnisi.Da se o4isti i da se provetri ka6tata.Tova e,ako iska da mu vqrvame.ina4e aut.fer6tein,g-n Vidov?
цитирай
19. анонимен - Оправдания ще има от Видов и то мн...
13.11.2007 20:42
Оправдания ще има от Видов и то много. Този филм вече го гледаме в софийски вариант и го научихме наизуст. ББ все се оправдава с правителстово, Видов пък ще го прави с предшественика си, въпреки че самият той е бил съветник и също е бъркал в кацата и носи немалка отговорност за случвалото се в града.
цитирай
20. анонимен - още за общинската администрация
14.11.2007 14:22
А какво ще кажете за тези от Обреден дом /погребалното/ Спортната зала, да не забравиме и Пазара ... сигурно има още местни данъци селските кметски наместници и секретари .... и мн.други .... ТРЯБВА ГОЛЯМА МЕТЛА
цитирай
21. анонимен - Малка илюстрация на въпроса. В о...
14.11.2007 16:36
Малка илюстрация на въпроса. В община Димово живеят 1000 жителя, в администрацията е зает 6,5% от населението или 65 човека. Тези 65 човека обаче представляват 80% от трудоспособното население в общината.
Пресметнете колко работят???
цитирай
22. анонимен - Видов да орине боклука на Ценовата администрация
14.11.2007 23:15
Прав е Видов да остави на работа кадърните.Боклука обаче трябва да бъде изринат.Икономов да си ходи ,той дава пари на Ценов ,а сега защо да остава -питам? Ценовистите вън от Общинска администрация .Пенсионерите навършили пенсионна възраст също.Видов ,тези ако не ги махнеш,те ще те махнат .Разчитай само на доверени хора .Боклука вън.
цитирай
23. анонимен - Иван Ценов сипе глупости за видински бизнесмени
14.11.2007 23:27
Ценов ходи из града и сипе глупости за видински бизнесмени .Тези които му вярват не го познават какъв изрод е .Хора опомнете се и не вярвайте на този боклук .Успешен кмет ,ако беше успешен щеше ли да загуби изборите. В един филм се казваше "Приказката за Иван Ценов свърши " Да забравим ,колко "добро " е било при него .Ако беше добро за тези 8 години нямаше 32 000 души да напуснат Видин.На изборите Ценов говори "Ще направим ,това ,онова ".Защо не го направи за тези 8 години бе боклук .Видов учи се от грешките на Ценов и внимавай да не ги допуснеш и ти и да не ревеш след изборите като малко дете / Ценов е ревал със сълзи след изборите /.Хора не вярвайте на Ценов.Той само лъже ,ако не сте го разбрали сте глупаци .
цитирай
24. анонимен - Видов ли ?
08.07.2008 19:58
Абе Видов,къв си ти бе майка ти ..... виж какъв е станал града бе нещастник.целия е в мизерия,буклук навсякъде.като теб . бих искал да те видя сам някъде да ти оскубя мустака мизерен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: korupciqvidin
Категория: Политика
Прочетен: 913603
Постинги: 173
Коментари: 1375
Гласове: 1795
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031